Frederiksværk Havn A.m.b.a
Brugernavn:
Adgangskode:

 

Venteliste til fiskehytter                                             Opdateret  19.04.2021.    

 
Nr.          Plads          Navn     
 1              167           Jesper Vendelin
 2              727            Michael Rögen
 3              448            Niels Larsen
 4              504            Michael Hansen
 5              564            Niels Thorborg
 6              352            Daniel Profitlich
 7              147            Jim L. Jørgensen
 8              362            Flemming Hellebæk
 9              526            Jan Mikkelsen
10             020            Peter Simondsen
11             145            Per Jensen
12             521            Rick Thorsen
13             224            Jens Louis Lange Wollesen            
Besøgende :142.207
 
Grundet afholdelse af Europajolle stævne er det ikke muligt at bruge mastekranen i tidsrummet fra Fredag morgen til Mandag morgen.
Frederiksværk Sejlklub afholder ranglistestævne for Europa jolleri weekenden 08-09.05.2021 - og i den forbindelse vil der være spærret af for parkering ved mastekran og bro 7 fra Fredag morgen til Mandag morgen.
Med henvisning til den forsatte store usikkerhed omkringCORONA / COVID19 og hvilke muligheder forsamlingsforbuddet tillader, er det fra havnens bestyrelse besluttet at udsætte dette års havnefest til 2022.
Hej Sejler, Andelshaver, Gæster m.m.Vi gør hvad vi kan for at holde driften af havnen kørende så normalt som muligt, indenfor myndighedernes anbefalinger.
Ved betalinger til havnen via Mobilepay er der sket en lille ændring,vi har fået et nyt 6 cifret nummer som skal bruges og det er 291603.
Så er der igen åbnet for vandet og hængt vandslanger ud på broerne.
Så er der åbnet for vandet på vinterpladsen og det er muligt at komme i gang med klargøring af båden. Står båden i den indvendige eller udvendige cirkel må man gerne gå til stålet da der står både bagved også.
Havnen har valgt ny leverandør af Diesel og sælger nu SHELL GTL Fuel, som er fremstillet på naturgas der giver en renere forbrænding med mindre røgudvikling, færre skadelige stoffer og er næsten lugtfri. Produktet er biologisk nedbrydeligt. Prisen er Dk
Vi har forsat flaskegas på lager, men der er sket en ændring i udvalget. Den blå CGI 2 kg. flaske er udgået permanent og erstattes af blå CGI 3 kg. De øvrige flaskestørrelser er klar til salg fra havnekontoret. se nedenstående,