Frederiksværk Havn A.m.b.a
Brugernavn:
Adgangskode:

 

Kontaktformular

OBS! Felter markeret med * er påkrævet.
 
Besøgende :148.202
Navn :  *
Adresse :  *
Postnr. og by :  *
Telefonnummer / mobil :  *
E-mail adresse :  *
Medlem af klub :   *
Pladsnr.:  *
Bådnavn : 
Bådtype :  
Bådlængde : 
Bådbredde :  
Dybgang :  
Forsikring hos :  *
Kaskoforsikring :  Ja  Nej 
Ansvarsforsikring - minimumskrav : Ja  Nej 
Modtage Nyhedsbrev på mail fra FRV-Havn A.m.b.a. Ja  Nej  *
Modtage Faktura på mail fra FRV-Havn A.m.b.a. Ja  Nej  *
 
 
Med henvisning til den forsatte store usikkerhed omkringCORONA / COVID19 og hvilke muligheder forsamlingsforbuddet tillader, er det fra havnens bestyrelse besluttet at udsætte dette års havnefest til 2022.
Hej Sejler, Andelshaver, Gæster m.m.Vi gør hvad vi kan for at holde driften af havnen kørende så normalt som muligt, indenfor myndighedernes anbefalinger.
Ved betalinger til havnen via Mobilepay er der sket en lille ændring,vi har fået et nyt 6 cifret nummer som skal bruges og det er 291603.
Havnen har valgt ny leverandør af Diesel og sælger nu SHELL GTL Fuel, som er fremstillet på naturgas der giver en renere forbrænding med mindre røgudvikling, færre skadelige stoffer og er næsten lugtfri. Produktet er biologisk nedbrydeligt. Prisen er Dk
Så er dette års pladsmærke og Frihavnsmærke for 2021 klar til afhentning på havnekontoret.Vi er at træffe på kontoret alle hverdage mellem kl. 12.00-13.00.
Vi har forsat flaskegas på lager, men der er sket en ændring i udvalget. Den blå CGI 2 kg. flaske er udgået permanent og erstattes af blå CGI 3 kg. De øvrige flaskestørrelser er klar til salg fra havnekontoret. se nedenstående,