Frederiksværk Havn A.m.b.a
Brugernavn:
Adgangskode:

 

Besøgende :127.207

Frederiksværk Fjordbad - FF365 - Udsættelse af Stiftende Ganeralforsamling

COVID-19 smitte situationen har medført, at den  stiftende Generalforsamling for FF365 (annonceret for 15. marts) udsættes på ubestemt tid. Vi vender tilbage med nyt tidspunkt for den stiftende generalforsamling lige så snart smitte situationen gør det forsvarlig.


Bedste hilsener,
Jytte Larsen, Michael Christiansen, Flemming Larsen, Lars Lauridsen, Lene Hedegård, Kinna Olsen, Lene Poulsen.


FF365

 

Kan man bade i Fjorden ved Frederiksværk Havn? Ja, der er faktisk fine badebroer og rent vand.  Det er vi en lille gruppe badeentusiaster, som mener bør organiseres lidt bedre for at få flere til at udnytte de gode forhold året rundt. Vi foreslår derfor at etablere en badeklub: Frederiksværk Fjordbad 365, eller FF365, så der bliver mulighed for at bade med andre, hvilket især kan være vigtigt om vinteren. Vi sigter mod en stiftende generalforsamling i marts 2020.  Samtidig arbejder vi sammen med Frederiksværk Havn A.m.b.a. for på sigt at få etableret en sauna, som FF365 skal stå for. 

 

Men inden vi kommer så langt, vil vi gerne sondere terrænet for at se hvor mange, der er interesserede i at være medlemmer af den ny badeklub FF365.  Det bliver selvfølgelig en uegennyttig forening bygget på frivillighed og med medlemsskab for mænd og kvinder over 18.  Vi foreslår et beskedent årligt kontingent på 250 kr.

 

Vi har lavet en simpel online undersøgelse og beder interesserede om at gå ind svare på følgende spørgsmål i undersøgelsen nedenunder:

1.  Er du over 18 år?

2.  Er du interesseret i at blive medlem af FF365?

3.  Vil du vœre villig til at betale et årligt medlemskontingent på 250 kr?

4.  Vil du vœre interesseret i at deltage i FF365's stiftende generalforsamling, som afholdes i Frederiksvœrk i uge 11, 2020?

 

Bedste hilsener:

Jytte Larsen, Michael Christiansen, Flemming Larsen, Lars Lauridsen, Lene Hedegaard, Kinna Olsen, Lene Poulsen

 

https://s.surveyplanet.com/_GfnkvFXB

 
Hej Sejler, Andelshaver, Gæster m.m.Vi gør hvad vi kan for at holde driften af havnen kørende så normalt som muligt, indenfor myndighedernes anbefalinger.
På grund af den meget alvorlige situation omkring covid-19/coronavirus har bestyrelsen besluttet,at aflyse Frederiksværk Lystbådehavn ordinære generalforsamling, søndag den 15.marts 2020.
COVID-19 smitte situationen har medført, at den stiftende Generalforsamling for FF365 (annonceret for 15. marts) udsættes på ubestemt tid. Vi vender tilbage med nyt tidspunkt for den stiftende generalforsamling lige så snart smitte situationen gør det fo
Ved betalinger til havnen via Mobilepay er der sket en lille ændring,vi har fået et nyt 6 cifret nummer som skal bruges og det er 291603.
Havnen har valgt ny leverandør af Diesel og sælge nu SHELL GTL Fuel, som er fremstillet på naturgas der giver en renere forbrænding med mindre røgudvikling, færre skadelige stoffer og er næsten lugtfri. Produktet er biologisk nedbrydeligt. Prisen er Dk 1
Så er der lukket for vandet på øen og vandslangerne er samlet sammen og pakket væk. Har du behov for vand er der åbent for den udvendige vandhane siddende mellem indgangsdørene ved handicaptoilettet t offentlige toiletbygningen
Frederiksværk Havn får igen besøg af CIRKUS ARENA Nordens største Cirkus. Mandag d. 06 juli 2020 vil Cirkus Arena være at finde på vinterpladsen med forestilling kl. 17.00.
Så er mastekranen blevet testet og godkendt til forsat brug. Tirsdag d.24.03.2020 har Fyens Kran Udstryr gennemgået mastekranen fra top til bund og den er godkendt uden anmærkninger.
Vi har forsat flaskegas på lager, men der er sket en ændring i udvalget. Den blå CGI 2 kg. flaske er udgået permanent og erstattes af blå CGI 3 kg. De øvrige flaskestørrelser er klar til salg fra havnekontoret. se nedenstående,
Har du båd og mangler en havneplads, så er der muligheder nu. Vi har ledige 2,0 - 2,5 - 3,0m pladser til salg med overtagelse pr. omgående. Har du interesse eller kender du nogle som kunne have interesse så kontakt havnekontoret på 47721190 eller kom