Frederiksværk Havn A.m.b.a
Brugernavn:
Adgangskode:

 

Besøgende :133.433

Frederiksværks Havn A.m.b.a. - Generalforsamling aflyst

På grund af den meget alvorlige situation omkring covid-19/coronavirus har bestyrelsen besluttet,

at aflyse Frederiksværk Lystbådehavn ordinære generalforsamling, søndag den 15.marts 2020.

 

Beslutningen er taget for at følge regeringens udmelding om at undgå større forsamlinger.

 

På nuværende tidspunkt ved vi ikke hvornår det er muligt at afholde en ny generalforsamling,

og derfor vil den nuværende bestyrelse forsætte sit arbejde uforandret.

Vi må afvente hvordan situationen udvikler sig.

 

Som sagt er dette en meget speciel situation, som vores vedtægter ikke tager højde for.
Jeg håber derfor på jeres forståelse for eventuelle afvigelser fra vedtægterne,
bl.a. med hensyn til valg af bestyrelse, godkendelse af regnskab/budget osv.

I forbindelse med den årlige indbetaling af havneafgift mv.,
er det besluttet at opkrævning foretages på baggrund af de takster,
som blev vedtaget på generalforsamlingen i 2019.

 

På bestyrelsens vegne

 

Carl-Erik Anthonsen

Formand

 
Lørdag den 01.August er der Bil & Båd banko, startende kl. 18.00 og indtil kl. 20,00 Læs mere på nedenstående. Samme aften fra kl. 22.00 til kl. 24.00 er der Bil Disko med 4 Djs. Læs mere på nedenstående.
Så er Sejlernes badebygningen åbnet med visse restriktioner.Herre og dame afdelingerne kan nu låses af således at der kun skal være en person inde af gangen, dette er naturligvis for at vi kan passe på hinanden og ikke udsætte nogen for unødig smitte ri
Hej Sejler, Andelshaver, Gæster m.m.Vi gør hvad vi kan for at holde driften af havnen kørende så normalt som muligt, indenfor myndighedernes anbefalinger.
På grund af den meget alvorlige situation omkring covid-19/coronavirus har bestyrelsen besluttet,at aflyse Frederiksværk Lystbådehavn ordinære generalforsamling, søndag den 15.marts 2020.
Ved betalinger til havnen via Mobilepay er der sket en lille ændring,vi har fået et nyt 6 cifret nummer som skal bruges og det er 291603.
Havnen har valgt ny leverandør af Diesel og sælger nu SHELL GTL Fuel, som er fremstillet på naturgas der giver en renere forbrænding med mindre røgudvikling, færre skadelige stoffer og er næsten lugtfri. Produktet er biologisk nedbrydeligt. Prisen er Dk
Søndag d. 06 September 2020 Starter Stålmandsløbet kl. 09.00 med 1,9 km svømning her i havnebasisnet, med vandstart ved servicekajen. I Tidsrummet fra kl. 08.00 - til 12.00 Søndag vil havnen af sikkerhedsmæssige årsager være afspærret for al sejllas.
Frederiksværk Havn får ikke besøg af CIRKUS ARENA Nordens største Cirkus i 2020. Dette års forestilling er aflyst men Cirkus Arena kommer tilbage Søndag den 04. Juli 2021.
Så er mastekranen blevet testet og godkendt til forsat brug. Tirsdag d.24.03.2020 har Fyens Kran Udstryr gennemgået mastekranen fra top til bund og den er godkendt uden anmærkninger.
Vi har forsat flaskegas på lager, men der er sket en ændring i udvalget. Den blå CGI 2 kg. flaske er udgået permanent og erstattes af blå CGI 3 kg. De øvrige flaskestørrelser er klar til salg fra havnekontoret. se nedenstående,