Frederiksværk Havn A.m.b.a
Brugernavn:
Adgangskode:

 

Besøgende :143.887

Pladsmærke & Frihavnsmærke 2021

Så er dette års pladsmærke og Frihavnsmærke for 2021 klar til afhentning på havnekontoret.
Vi er at træffe på kontoret alle hverdage mellem kl. 12.00-13.00.

M.v.h.

Havnekontoret

Mads & Kim

 
Med henvisning til den forsatte store usikkerhed omkringCORONA / COVID19 og hvilke muligheder forsamlingsforbuddet tillader, er det fra havnens bestyrelse besluttet at udsætte dette års havnefest til 2022.
Sankt Hans Aften - Tirsdag den 23.06.2020 - AFLYST. Sankt Hans Aften 2021 på havnen i Frederiksværk er desværre aflyst. De aktuelle Corona / Covid19 regler for forsamlinger betyder desværre at vi ikke kan gennemfører arrangementet.
Hej Sejler, Andelshaver, Gæster m.m.Vi gør hvad vi kan for at holde driften af havnen kørende så normalt som muligt, indenfor myndighedernes anbefalinger.
Ved betalinger til havnen via Mobilepay er der sket en lille ændring,vi har fået et nyt 6 cifret nummer som skal bruges og det er 291603.
Så er der igen åbnet for vandet og hængt vandslanger ud på broerne.
Havnen har valgt ny leverandør af Diesel og sælger nu SHELL GTL Fuel, som er fremstillet på naturgas der giver en renere forbrænding med mindre røgudvikling, færre skadelige stoffer og er næsten lugtfri. Produktet er biologisk nedbrydeligt. Prisen er Dk
Så er dette års pladsmærke og Frihavnsmærke for 2021 klar til afhentning på havnekontoret.Vi er at træffe på kontoret alle hverdage mellem kl. 12.00-13.00.
Vi har forsat flaskegas på lager, men der er sket en ændring i udvalget. Den blå CGI 2 kg. flaske er udgået permanent og erstattes af blå CGI 3 kg. De øvrige flaskestørrelser er klar til salg fra havnekontoret. se nedenstående,