Frederiksværk Havn A.m.b.a
Brugernavn:
Adgangskode:

 

Besøgende :137.400

Ny havnefogedassistent pr. 24. August 2020

Hej Andelshavere, Sejlere og andre brugere af havnen


Vi kan nu med stor glæde meddele, at vi er kommet i mål med ansættelsen af en afløser for

Havneassistent Peter Bloch Nielsen der har valgt at stoppe sit virke på havnen efter knap tre år

for at vende tilbage til sit håndværksfag som Tømrer.


Vores nye havnefogedassistent hedder Mads Dines Jørgensen, er 38 år gammel, udlært som tømrer. Han kender allerede en del til havnen, da han er bådejer og har plads på bro 7. Mads havde sin første arbejdsdag Mandag den 24.08.2020 og vi er allerede rigtigt godt i gang, og ser frem til at gøre brug af hans færdigheder i mange år frem.


M.v.h.

Havnefoged

Kim  Lyngbak

 
Så er Sejlernes badebygningen åbnet med visse restriktioner.Herre og dame afdelingerne kan nu låses af således at der kun skal være en person inde af gangen, dette er naturligvis for at vi kan passe på hinanden og ikke udsætte nogen for unødig smitte ri
Hej Sejler, Andelshaver, Gæster m.m.Vi gør hvad vi kan for at holde driften af havnen kørende så normalt som muligt, indenfor myndighedernes anbefalinger.
På grund af den meget alvorlige situation omkring covid-19/coronavirus har bestyrelsen besluttet,at aflyse Frederiksværk Lystbådehavn ordinære generalforsamling, søndag den 15.marts 2020.
Ved betalinger til havnen via Mobilepay er der sket en lille ændring,vi har fået et nyt 6 cifret nummer som skal bruges og det er 291603.
Havnen har valgt ny leverandør af Diesel og sælger nu SHELL GTL Fuel, som er fremstillet på naturgas der giver en renere forbrænding med mindre røgudvikling, færre skadelige stoffer og er næsten lugtfri. Produktet er biologisk nedbrydeligt. Prisen er Dk
Frederiksværk Havn får ikke besøg af CIRKUS ARENA Nordens største Cirkus i 2020. Dette års forestilling er aflyst men Cirkus Arena kommer tilbage Søndag den 04. Juli 2021.
Så er mastekranen blevet testet og godkendt til forsat brug. Tirsdag d.24.03.2020 har Fyens Kran Udstryr gennemgået mastekranen fra top til bund og den er godkendt uden anmærkninger.
Vi har forsat flaskegas på lager, men der er sket en ændring i udvalget. Den blå CGI 2 kg. flaske er udgået permanent og erstattes af blå CGI 3 kg. De øvrige flaskestørrelser er klar til salg fra havnekontoret. se nedenstående,
Har du båd og mangler en havneplads, så er der muligheder nu. Vi har ledige 2,0 - 2,5m pladser til salg med overtagelse pr. omgående. Har du interesse eller kender du nogle som kunne have interesse så kontakt havnekontoret på 47721190