Frederiksværk Havn A.m.b.a
Brugernavn:
Adgangskode:

 

Besøgende :151.023

Ny havnefogedassistent pr. 15. Oktober 2021.

Hej Andelshavere, Sejlere og andre brugere af havnen


Vi kan nu med stor glæde meddele, at vi er kommet i mål med ansættelsen af en afløser for

Mads Dines Jørgensen som vi har valgt at stoppe samarbejdet med.


Vores nye havnefogedassistent hedder Karsten Louw, er 47 år gammel, udlært som tømrer. Han kender allerede en del til livet på havnene, da han er ivrig lystfisker, trailerbådsejer og dyrker kapsejllas i Frederikssund.

Karsten havde sin første arbejdsdag Mandag den 15.10.2021 og han er allerede rigtigt godt i gang, og vi ser frem til at gøre brug af hans færdigheder i mange år frem.


M.v.h.

Havnefoged

Kim  Lyngbak

 
Vi har netop modtaget besked om, at en af deltagerne på generalforsamlingen mandag den 22.11.2021 har i dag fredag den 26.11.2021 modtaget en positiv PCR test. Det kan derfor ikke udelukkes, at du muligvis har været i nærkontakt med en smittet. M
Med henvisning til den forsatte store usikkerhed omkringCORONA / COVID19 og hvilke muligheder forsamlingsforbuddet tillader, er det fra havnens bestyrelse besluttet at udsætte dette års havnefest til 2022.
Hej Andelshavere, Sejlere og andre brugere af havnen. Nyt ansigt på havnen, fredag den 15.10.2021 startede Karsten Louw i sit nye virke som assistent her på havnen.
Hej Sejler, Andelshaver, Gæster m.m.Vi gør hvad vi kan for at holde driften af havnen kørende så normalt som muligt, indenfor myndighedernes anbefalinger.
Ved betalinger til havnen via Mobilepay er der sket en lille ændring,vi har fået et nyt 6 cifret nummer som skal bruges og det er 291603.
Havnen har valgt ny leverandør af Diesel og sælger nu SHELL GTL Fuel, som er fremstillet på naturgas der giver en renere forbrænding med mindre røgudvikling, færre skadelige stoffer og er næsten lugtfri. Produktet er biologisk nedbrydeligt. Prisen er Dk
Vi har forsat flaskegas på lager, men der er sket en ændring i udvalget. Den blå CGI 2 kg. flaske er udgået permanent og erstattes af blå CGI 3 kg. De øvrige flaskestørrelser er klar til salg fra havnekontoret. se nedenstående,