Frederiksværk Havn A.m.b.a
Brugernavn:
Adgangskode:

 

Besøgende :155.841

Resumé af bestyrelsesmøde i Frederiksværk Lystbådehavn 09.februar 2022

Bestyrelsesmøde onsdag den 9. februar 2022

 

Bestyrelsen drøftede en række punkter:

 

Stormen Malik gav kun få skader i havnen, og alt skulle nu være i orden igen.

                     

Der er fortsat travlhed i bestyrelsen med at konkretisere de mange projektidéer, så man kan lægge planerne og de tilhørende budgetter åbent frem på generalforsamlingen, som finder sted den 13. marts 2022.

 

Bestyrelsen har færdiggjort Plan 2022 – 2027, som skal erstatte hidtidige strategi- og masterplaner. Bestyrelsens forslag vil blive fremlagt på generalforsamlingen.

 

Regnskabet for 2021 og budgettet for 2022 blev godkendt.

 

Hvis andelshavere skulle være interesseret i at bidrage til arbejdet med de mange projekter, er man meget velkommen til at henvende sig til havnefoged Kim Lyngbak eller til Steen Hasselriis (formand)

 
Her følger resumé fra bestyrelsesmøde afholdt den onsdag 20. april 2022 for Frederiksværk Havn A.m.b.a.
Her følger resumé fra bestyrelsesmøde afholdt den onsdag 13. marts 2022 for Frederiksværk Havn A.m.b.a.
Her følger resumé fra bestyrelsesmøde afholdt den onsdag 09.02.2022 for Frederiksværk Havn A.m.b.a.
Her følger det første resumé fra arbejdet i bestyrelsen for Frederiksværk Havn A.m.b.a. Fremad rettet vil der følge et nyt resumé kort efter afholdelses af bestyrelsesmøder i A.m.b.a.et.
Med henvisning til den forsatte store usikkerhed omkringCORONA / COVID19 og hvilke muligheder forsamlingsforbuddet tillader, er det fra havnens bestyrelse besluttet at udsætte dette års havnefest til 2022.
Ved betalinger til havnen via Mobilepay er der sket en lille ændring,vi har fået et nyt 6 cifret nummer som skal bruges og det er 291603.
Så er der åbnet for vandet på vinterpladsen og det er muligt at komme i gang med klargøring af båden. Står båden i den indvendige eller udvendige cirkel må man gerne gå til stålet da der står både bagved der også skal i vandet.
Havnen har valgt ny leverandør af Diesel og sælger nu SHELL GTL Fuel, som er fremstillet på naturgas der giver en renere forbrænding med mindre røgudvikling, færre skadelige stoffer og er næsten lugtfri. Produktet er biologisk nedbrydeligt. Prisen er Dk
Frederiksværk Havn får igen besøg af CIRKUS ARENA Nordens største Cirkus - fredag 01.juli 2022. med start kl. 17.00 løber deres 65 års jubilæumsforestilling af stablen med bla. Bubber og Julie Bertelsen på deltagerlisten.
Så er dette års pladsmærke og Frihavnsmærke for 2022 klar til afhentning på havnekontoret. Vi er at træffe på kontoret alle hverdage mellem kl. 12.00-13.00.