Frederiksværk Havn A.m.b.a
Brugernavn:
Adgangskode:

 

Besøgende :155.841

Resumé af bestyrelsesmøde i Frederiksværk Lystbådehavn 13. marts 2022

 

Bestyrelsen drøftede en række punkter:

 

Projektet ”Sikker Havn” er så småt kommet i gang.

 

Bro 6-projektet kommer i gang i de nærmeste uger.

 

Den efterladte dykkerbåd forventes snart fjernet fra havnen.

 

Spørgsmålet om evt. havnefest i uge 33 eller 34 drøftes med klubberne efter generalforsamlingen.

 

Økonomien i de første 2 måneder er tilfredsstillende og på linje med sidste år.

 

Bestyrelsen drøftede, hvordan man bedst kan bakke op om caféen.

 

Det praktiske omkring generalforsamlingen blev drøftet. Bla. blev det slået fast, at kun andelshavere kan stemme eller stemme med fuldmagt. Ikke-andelshavere kan således ikke stemme, selv om de har en fuldmagt. Der vil være gratis øl og vand
 
Her følger resumé fra bestyrelsesmøde afholdt den onsdag 20. april 2022 for Frederiksværk Havn A.m.b.a.
Her følger resumé fra bestyrelsesmøde afholdt den onsdag 13. marts 2022 for Frederiksværk Havn A.m.b.a.
Her følger resumé fra bestyrelsesmøde afholdt den onsdag 09.02.2022 for Frederiksværk Havn A.m.b.a.
Her følger det første resumé fra arbejdet i bestyrelsen for Frederiksværk Havn A.m.b.a. Fremad rettet vil der følge et nyt resumé kort efter afholdelses af bestyrelsesmøder i A.m.b.a.et.
Med henvisning til den forsatte store usikkerhed omkringCORONA / COVID19 og hvilke muligheder forsamlingsforbuddet tillader, er det fra havnens bestyrelse besluttet at udsætte dette års havnefest til 2022.
Ved betalinger til havnen via Mobilepay er der sket en lille ændring,vi har fået et nyt 6 cifret nummer som skal bruges og det er 291603.
Så er der åbnet for vandet på vinterpladsen og det er muligt at komme i gang med klargøring af båden. Står båden i den indvendige eller udvendige cirkel må man gerne gå til stålet da der står både bagved der også skal i vandet.
Havnen har valgt ny leverandør af Diesel og sælger nu SHELL GTL Fuel, som er fremstillet på naturgas der giver en renere forbrænding med mindre røgudvikling, færre skadelige stoffer og er næsten lugtfri. Produktet er biologisk nedbrydeligt. Prisen er Dk
Frederiksværk Havn får igen besøg af CIRKUS ARENA Nordens største Cirkus - fredag 01.juli 2022. med start kl. 17.00 løber deres 65 års jubilæumsforestilling af stablen med bla. Bubber og Julie Bertelsen på deltagerlisten.
Så er dette års pladsmærke og Frihavnsmærke for 2022 klar til afhentning på havnekontoret. Vi er at træffe på kontoret alle hverdage mellem kl. 12.00-13.00.